PCI DSS   Trusted Shops
 +49 (0) 40 870 002 02

Barkrakken Plano Zoom

Flere visninger:
%

Barkrakken Plano

Vanlig pris: kr 1 830,00

Spesialpris: kr 1 647,00

Inkl. Mva

Varekode: 1027499
Fargeeksempel:

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Leveringstid 3-5 dager
Materiale av setet Leatherette (100% polyuretan)
Materiale Rustfritt stål
Sete høyde på opp 58 - 82 cm
Total høyde 86 - 109 cm
Totalbredde 42 cm
Total dybde 44 cm
Seat NA
Høyde armlene NA
Høyde rygg NA
Pad tykkelse NA
Vekt 18 kg
Basisplaten NA
Møbelknotter Ja
Delvis montert Ja
Manufacturer Image bauwerk

Barkrakken Panama er en sann tilpasningskunstner, som med sitt allsidige og lineære design passer inn overalt. Krakken kan både svinges og høydejusteres, og er derfor meget fleksibel. Den egner seg til serveringssteder, arrangementer, messer, møterom eller til privat bruk, mm.

Det er ikke kun den ergonomiske fotstøtten og det flotte understellet som gjør denne krakken svært behagelig; også seteputen og ryggstøet er av høy kvalitet og gjør krakken komfortabel å sitte på.


Fraktutgifter
Leveringskostnader for dette produktet Pris Leveringstid
Norge 35 NOK 3-5 dager
Sverige 70 NOK 3-5 dager
Danmark 70 NOK 3-5 dager
Betalingsmåter
  • Bankoverføring: Vennligst overfør det samlede bestillingsbeløpet til kontoen vår. Husk å oppgi bestillingsnummeret eller kundenummeret ditt.
  • PayPal: En PayPal-konto er en virtuell konto: Identiteten til PayPal-kontoer defineres nemlig ved hjelp av medlemmenes egne e-postadresser, altså eksisterer det ingen separate kontonumre. En slik konto kan man bruke til å gjennomføre betalinger til tredjepart, og utbetalinger fra tredjepart kan mottas. PayPal fungerer som mellommann i overføringen. PayPal er imidlertid ingen offisiell forvalter - med andre ord står firmaet kun for selve betalingsformidlingen, og er fullstendig uavhengig av selgers ytelser.
  • Kreditt- eller betalingskort: Kredittkortet er verdens mest populære betalingsmetode for ikke-kontant betaling, og aksepteres over hele verden. Når du betaler med kredittkort, belastes kontoen din når varen sendes.
Spørsmål om produktet
  • * Nødvendige Felt

    Send
Skinnmønster

  • * Nødvendige Felt

    Send

ELSKER DU FARGER?