• Frakt: 35 kr. pr. artikkel
 • Leveringstid 5 - 7 virkedager
 • Tollfri levering
 • 100.000 barkrakker på lager

Barkrakken Graz Zoom

Flere visninger:
%

Barkrakken Graz

Vanlig pris: kr 949,00

Spesialpris: kr 854,10

Inkl. Mva

Varekode: 1037899
 

* Påkrevet felt

Produktbeskrivelse
Leveringstid 5-7 virkedager
Materiale av setet Kunstskinn (100% polyuretan)
Understell Rustfritt stål
Total høyde 90 cm
Totalbredde 44 cm
Total dybde 44 cm
Vekt 18 kg
Delvis montert Ja

Barkrakken GRAZ

Fasjonabel og moderne: dette er en krakk for kule folk! Denne enkle, men fancy barkrakken er superkomfortabel, og fanger garantert oppmerksomheten i enhver sammenheng! I tillegg til krakkens spesielle utseende holder også setet fremragende kvalitet. Den kraftige og fordypede puten bidrar kombinert med den buede fotstøtten til en ergonomisk perfekt sittestilling.

Graz er en svært anvendelig barkrakk, som leveres i kunstlærtrekk med syv forskjellige farger. Spesielt restauranter og barer kan med fordel benytte seg av denne modellen, fordi den er meget stabil og plassbesparende. Den kompakte standfoten av børstet og blankpolert stål sørger for en behagelig setehøyde på 76 cm.

ca. Dimensjoner:
Samlet høyde: 90 cm
Samlet dybde: 44 cm
Setehøyde: 76 cm
Høyde på ryggstø: 12 cm
Setebredde: 41 cm

Fraktutgifter
Vi leverer til følgende land: Leveringstid:
Norge 35 NOK 5-7 virkedager
Sverige 70 NOK 6-8 virkedager
Danmark 70 NOK 6-8 virkedager
Betalingsmåter
 • Bankoverføring: Vennligst overfør det samlede bestillingsbeløpet til kontoen vår. Husk å oppgi bestillingsnummeret eller kundenummeret ditt.
 • PayPal: En PayPal-konto er en virtuell konto: Identiteten til PayPal-kontoer defineres nemlig ved hjelp av medlemmenes egne e-postadresser, altså eksisterer det ingen separate kontonumre. En slik konto kan man bruke til å gjennomføre betalinger til tredjepart, og utbetalinger fra tredjepart kan mottas. PayPal fungerer som mellommann i overføringen. PayPal er imidlertid ingen offisiell forvalter - med andre ord står firmaet kun for selve betalingsformidlingen, og er fullstendig uavhengig av selgers ytelser.
 • Kreditt- eller betalingskort: Kredittkortet er verdens mest populære betalingsmetode for ikke-kontant betaling, og aksepteres over hele verden. Når du betaler med kredittkort, belastes kontoen din når varen sendes.
Spørsmål om produktet
 • * Nødvendige Felt

  Send
Skinnmønster • * Nødvendige Felt

  Send