• Frakt: 35 kr. pr. artikkel
 • Leveringstid 5 - 7 virkedager
 • Tollfri levering
 • 100.000 barkrakker på lager

Barkrakken Kos Zoom

Flere visninger:
%

Barkrakken Kos

Vanlig pris: kr 879,00

Spesialpris: kr 791,10

Inkl. Mva

Varekode: 1025899
 

* Påkrevet felt

Produktbeskrivelse
Leveringstid 5-7 virkedager
Materiale av setet Kunstskinn (100% polyuretan)
Understell Rustfritt stål
Setehøyde 78 cm
Total høyde 99 cm
Total dybde 43 cm
Seat 41 x 36 cm
Høyde rygg 20 cm
Pad tykkelse 5 cm
Vekt 12 kg
Delvis montert Ja

Kos deg med disse koselige barkrakkene inspirert av den greske ferieøya Kos! På disse stødige barkrakken sitter gjestene og kundene dine bekvemt, og det gjør naturligvis du også! Den originale senkningen i midten av setet understrekes av dekorsøm av høy kvalitet , og sørger for at man sitter godt. Dekorsømmen fortsetter oppover ryggstøet og nedover mot krakkens understell. Krakkene har derfor et innbydende og pent utseende, og også det rustfrie understellet av blankpolert stål bidrar til dette; fotstøtten er nemlig diskret integrert i krakken og sitter i ergonomisk høyde.

De spesielt kraftige seteputene og ryggstøene er trukket med slitesterkt kunstlær som er sydd og bearbeidet på en utmerket måte, og som dessuten er lett å rengjøre. Denne allrounderen gjør seg godt både hos firmaer og i private husholdninger.

Ca. mål:

Høyde på ryggstø: 20 cm
5 cm stofftykkelse
Setedybde 36 cm
Setehøyde 78 cm
Setebredde: 41
Samlet høyde: 99 cm
Samlet bredde: ca 43 cm
Bredde/Dybde på understell: 45 cm x 45 cm
Tykkelse, stolben: 1,5 x 3 cm

Fraktutgifter
Vi leverer til følgende land: Leveringstid:
Norge 35 NOK 5-7 virkedager
Sverige 70 NOK 6-8 virkedager
Danmark 70 NOK 6-8 virkedager
Betalingsmåter
 • Bankoverføring: Vennligst overfør det samlede bestillingsbeløpet til kontoen vår. Husk å oppgi bestillingsnummeret eller kundenummeret ditt.
 • PayPal: En PayPal-konto er en virtuell konto: Identiteten til PayPal-kontoer defineres nemlig ved hjelp av medlemmenes egne e-postadresser, altså eksisterer det ingen separate kontonumre. En slik konto kan man bruke til å gjennomføre betalinger til tredjepart, og utbetalinger fra tredjepart kan mottas. PayPal fungerer som mellommann i overføringen. PayPal er imidlertid ingen offisiell forvalter - med andre ord står firmaet kun for selve betalingsformidlingen, og er fullstendig uavhengig av selgers ytelser.
 • Kreditt- eller betalingskort: Kredittkortet er verdens mest populære betalingsmetode for ikke-kontant betaling, og aksepteres over hele verden. Når du betaler med kredittkort, belastes kontoen din når varen sendes.
Spørsmål om produktet
 • * Nødvendige Felt

  Send
Skinnmønster
 • * Nødvendige Felt

  Send