Levering

Hvor mye vil det koste å levere bestillingen min?

Vi forsøker alltid å holde leveringskostnadene så lave som mulig. Derfor tilkommer det lave leveringskostnader for hver krakk. En oversikt over leveringskostnader er oppført i hver enkelt produktbeskrivelse under leveringstider.

Hvordan foregår leveringen?

Produktene befinner seg på lageret vårt og er derfor som regel sendeklare allerede samme dag (ved oppkrav). Ved forhåndsbetaling sendes varen så snart betalingen er mottatt. Vi sender varene våre med fraktselskapet DPD.

Leverer dere også til utlandet?

Vi leverer til mange land i Europa. Hvilke land vi leverer til står oppført i hver enkelt produktbeskrivelse med oversikt over aktuelle leveringskostnader. Hvis et land ikke står oppført på listen leverer vi dessverre ikke dette produktet til det aktuelle landet.

Hva om jeg ikke er hjemme på leveringstidspunktet?

Varene blir sendt med fraktselskapet DPD. Du kan finne en oversikt over leveringstider i hver enkelt produktbeskrivelse. Å oppgi et nøyaktig tidspunkt for levering er ikke mulig ettersom postselskapet kjører forskjellige ruter hver dag.
Hvis du ikke er hjemme er det allikevel ikke noe problem. Fraktselskapet foretar tre leveringsforsøk og legger hver gang igjen et kort i postkassen. På denne måten kan du selv ta kontakt med selskapet og avtale et nøyaktig leveringstidspunkt.

Leveringskostnader:

Vi leverer til følgende land: Leveringstid:
Norge 0 NOK 5-7 virkedager
Sverige 0 NOK 6-8 virkedager
Danmark 0 NOK 6-8 virkedager