Vårt prinsipp: Stort utvalg - små priser

 

Alle har forskjellig smak. Derfor bestreber vi oss på å tilby alle våre kunder det størst mulige mangfold av forskjelligartede produkter. Uansett om kunden er en restaurant eller serveringssted, et hotell, detaljhandelen eller en privatperson, har vi det riktige produktet. Det er med dette i bakhodet vi har utviklet vår virksomhetsmodell;

Vi kjøper

produktene våre direkte fra produsentene i større mengder enn noen annen forhandler. Dette betyr at vi oppnår en bedre pris enn mange av våre konkurrenter, som kjøper inn i mindre kvanta. Det er ikke kun til glede for oss, men også for deg som kunde, ettersom du nyter godt av prisfordelene som blir gitt videre til deg.

Vi har en stor lagerbeholdning

slik at alle produktene våre umiddelbart er sendeklare og derfor raskt kommer seg dit hvor du ønsker dem levert.

Vi unngår unødvendige kostnader.

Derfor har vi ingen kostbare og tidkrevende vareutstillinger, butikksrepresentasjoner og personalkostnader relatert til dette.

Vi leverer

alle våre produkter ved hjelp av pålitelige og godt etablerte fraktselskaper. Leveringstiden for ditt produkt skal nemlig være så kort som mulig.

Vi lover

å arbeide for å oppfylle dine ønsker og forventninger. Hver dag.

Vi er takknemlige for tilliten du viser oss. Og skulle du når som helst, uansett grunn, ikke være tilfreds, så ta kontakt med oss. Etter årelang erfaring med internetthandel vet vi at ingenting er viktigere enn god kommunikasjon.

Vennlig hilsen
Barkrakk.no - teamet